PENTING!!! MEH BACA ;))

salam u ols..sebelum buat tempahan, jom baca terma dan syarat kat bwh nei..heheh..mudah jek..
1. tempahan nei pun ikut 1st come 1st serve k..so sape yang tempah dulu, dienye la yang didot buat dulu..heheh..;)
2. untuk makluman, didot buat craft nei sampingan jek..didot bekerje blah siang..then mungkin tempahan yang nak disiapkan akan mengambil masa..alaa x de lame sgt pun..maybe amik masa seminggu jek..heheh..kalu ley siap cepat, didot bgtau k..;)
ok..didot rase tuh jek dulu yang penting..heheh..tq coz tempah ngan Kedai Didot ye..;D

TEMPAHAN

mudah jek..pilih jek mane yang berkenan dihati..then msg/email/call didot untuk tempahan..

BAYARAN

didot akan bgtau bape rm item tersebut..kalau setuju, bley buat bayaran melalui cash/transfer terus ke akaun didot..didot terpakse amik duit dulu ye..bkn x percaye..tp untuk memudahkan didot buat tempahan tersebut..kalau da bayar, baru didot buat keje..heheh..

PENGHANTARAN

didot akan pos barang bile da siap tempahan tuh..heheh..maksudnye x kire ari ape la..so kalau didot da pos barang tersebut didot akan bgtau korang k..;))

Tuesday, February 15, 2011

..KAIN FELT..

felt (keras)

felt (medium)

felt (lembut)

heheh..kain felt nei bkn utk dijual tau..
yg nei pilihan kaler utk nak wat keychain, hp charm, hairclip..
didot ltk pic nei bio mudah kengkawan nk wat pilihan kaler n rambang mata..heheh..
cantek2 kan kaler felt nei..didot pun geram..:D

6 comments:

Zyash said...

DidOt..nak tanye, mane nak dapat kain felt ne yer.. Selalu ade kat kedai mane?? kalau kat melaka nek carik kat mane yer?? ZYASH minat la kraf2 dari kain ne.. So nak try..

DIDOT said...

owh..same la minat kite ek???..heheh..kite beli dr membe biras..melaka x tau la plak..ermm..;D

@cu SaYaNg said...

dah dpt cari dh kain nie??
dpt mana??

DIDOT said...

pya..
dpt da..
tp nak usha gak kat vietnam tuh..;D

JaNGGuTS said...

Salam, nak tnye..kat mane nak cari kain felt keras e? susah la nak cari? sy tinggal di rawang..

Sarah Dlurvers said...

kain felt ade jual kt mne?