PENTING!!! MEH BACA ;))

salam u ols..sebelum buat tempahan, jom baca terma dan syarat kat bwh nei..heheh..mudah jek..
1. tempahan nei pun ikut 1st come 1st serve k..so sape yang tempah dulu, dienye la yang didot buat dulu..heheh..;)
2. untuk makluman, didot buat craft nei sampingan jek..didot bekerje blah siang..then mungkin tempahan yang nak disiapkan akan mengambil masa..alaa x de lame sgt pun..maybe amik masa seminggu jek..heheh..kalu ley siap cepat, didot bgtau k..;)
ok..didot rase tuh jek dulu yang penting..heheh..tq coz tempah ngan Kedai Didot ye..;D

TEMPAHAN

mudah jek..pilih jek mane yang berkenan dihati..then msg/email/call didot untuk tempahan..

BAYARAN

didot akan bgtau bape rm item tersebut..kalau setuju, bley buat bayaran melalui cash/transfer terus ke akaun didot..didot terpakse amik duit dulu ye..bkn x percaye..tp untuk memudahkan didot buat tempahan tersebut..kalau da bayar, baru didot buat keje..heheh..

PENGHANTARAN

didot akan pos barang bile da siap tempahan tuh..heheh..maksudnye x kire ari ape la..so kalau didot da pos barang tersebut didot akan bgtau korang k..;))

Wednesday, June 15, 2011

..ODER DARI FARIZAH..

comei x????..1st time tau wat bantal felt nei..
serem gak nak wat..
tp kalau x cube x tau kan..heheh..
alhamdulillah..
bantal nei siap sebelum masanye..
coz bakal pengantin nei nak gune time ari bahagia die sabtu nei..
selamat pengantin baru yekkk..
thanks oder bantal nei ngan kak didot..heheh..;)

baju ijau kuning tuh laa bakal pengantin..comel x???..;)

1 comment:

aruza narma said...

Sorry didot...tak sempat nak bagi idea nak buat bantal tuk farizah...tp yang dot buat ni pon ok gak...comei!....