PENTING!!! MEH BACA ;))

salam u ols..sebelum buat tempahan, jom baca terma dan syarat kat bwh nei..heheh..mudah jek..
1. tempahan nei pun ikut 1st come 1st serve k..so sape yang tempah dulu, dienye la yang didot buat dulu..heheh..;)
2. untuk makluman, didot buat craft nei sampingan jek..didot bekerje blah siang..then mungkin tempahan yang nak disiapkan akan mengambil masa..alaa x de lame sgt pun..maybe amik masa seminggu jek..heheh..kalu ley siap cepat, didot bgtau k..;)
ok..didot rase tuh jek dulu yang penting..heheh..tq coz tempah ngan Kedai Didot ye..;D

TEMPAHAN

mudah jek..pilih jek mane yang berkenan dihati..then msg/email/call didot untuk tempahan..

BAYARAN

didot akan bgtau bape rm item tersebut..kalau setuju, bley buat bayaran melalui cash/transfer terus ke akaun didot..didot terpakse amik duit dulu ye..bkn x percaye..tp untuk memudahkan didot buat tempahan tersebut..kalau da bayar, baru didot buat keje..heheh..

PENGHANTARAN

didot akan pos barang bile da siap tempahan tuh..heheh..maksudnye x kire ari ape la..so kalau didot da pos barang tersebut didot akan bgtau korang k..;))

Tuesday, August 28, 2012

READY STOCK




2 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)